If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Не гарантирам че ще се оправи, но няма да ти навреди.
Извади си бенз. помпа от резервоара и внимателно изчисти цедката й. Има вероятност да не може от първия път, да качи достатъчно бензин по системата.
Alfa 156 1,6 TS ex
Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
Alfa 159 2,4 JTDm 200hp
Качва аз това го правих преди около месец вчера смвних гарнитурата на капака на клапаните която беше скъсана и влизаше масло при свещите. Наистина свещите са проблема но тях неможах да ги сменя защото вав цяла варненска област нямаше обадиха ми се от един склад в шумен ходих но топлиното число беше друго. В крайна успях да поръчам от софия но ще доидат чак вав вторник до тогава ще е мъка единственото което се оправи е смяната на гарнитурата която е 50 лева ,но поне сега не се омасляват свещите а тяхната цена е 160 лева дали ще се оправи още не мога да кажа като ги сменя ще пиша
Ми аз ги смених, същата работа, само дет се охарчих щот не бяха за смяна.Ся пак съм ги върнал да си доработят.
Моите са за смяна изгорели са даже вчера като ги почиствах за да ги сложа пак временно докато додат новите установих че 2 изобщо не работят но няма как ще изкарам още 2дни. Каде е проблема при теб щом не е в свещите откри ли го
Ми вчера ходих при Иво да ми провери налягането на бензиновата помпа, посъветва ме да ида във МП сервиза да я закачат на екзаминатора, ако там покаже нещо...ако не не знам...ще си я паля по два пъти.
Давам ти гаранция че не е от бензиновата помпа няма начин изведнъж да и падне налягането според мен проблема по скоро да е токов тпчно преди 1 седмица на един приятел проблемабеше една маса
---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:41 ----------
Comment